ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΉ CO. SHENZHEN ANYWORLD, ΕΠΕ

       Επαγγελματικό εργοστάσιο βουρτσών makeup

Αρχική Σελίδα

SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD

καλής ποιότητας Σύνολο βουρτσών Makeup ταξιδιού για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύνολο βουρτσών Makeup ταξιδιού για τις πωλήσεις
σας ευχαριστώ για την καλή υπηρεσία σας! Λόγω της αποδοτικής εργασίας σας, έλαβα τα αγαθά μου λίγες ημέρες πριν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία σας.

—— Φυσικός νότος Afric Makeup Colorstrokes

Έχω λάβει τα αγαθά σας, ευτυχή να συνεργαστούν με την επιχείρησή σας. Ο όρος σας καλύπτει τις απαιτήσεις μου, που καθιστούν τον κόσμο όμορφο.

—— ΣΠΑΣΜΟΊ UK ΤΗΣ BELLA TERRA COSME

Ικανοποιώ με τη βούρτσα makeup σας. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ όμορφο και Practical.I AM που ικανοποιεί επίσης με την υπηρεσία σας. Είναι πολύ καλό!

—— Co. ομορφιάς Vonra, ΕΠΕ ΗΠΑ

Είμαι Online Chat Now

SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD

1 2 3 4 5 6
SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD
γραφείο υποδοχής επιχείρησης Γραφείο Αίθουσα έκθεσης προϊόντων Δραστηριότητα υπαλλήλων Ντουμπάι Beautyworld ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΉ Η ομάδα μας

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Meinier
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ιδρύθηκε Έτος : 2013
Εξαγωγή pc : < 10%

Καθιερωμένο το 2009, Anyworld Cosmetic Company κατασκευάζει ποικίλα καλλυντικά σχετικά προϊόντα όπως οι καλλυντικές βούρτσες, οι καθρέφτες και άλλα εξαρτήματα. Με περισσότερο από 6 έτη εμπειρίας στην παραγωγή και την Ε&Α στις βούρτσες, μπορούμε να κάνουμε την ποικιλία και τις λειτουργικές βούρτσες ομορφιάς για την αγορά. 

 

Λόγω της εμπειρίας μας κατασκευής και επαγγελματική κατανόηση και των διαδικασιών παραγωγής των προϊόντων οι ίδιοι και της ποιότητας των προϊόντων που απαιτείται από αυτές τις αγορές. Έχουμε πετύχει στην επέκταση των αγορών μας και στο διάσημο εμπορικό σήμα υπερπόντιων και ηπειρωτικών χωρών της Κίνας. Και έχουμε ιδρύσει την καλή σχέση με το εργοστάσιο πολλών βουρτσών makeup. Δεχόμαστε τον πράκτορα OEM/ODM/Production για τα προϊόντα εμπορικών σημάτων σας ή τη διαταγή ποσότητάς σας.  Εντούτοις, προσπαθούμε συνεχώς όχι μόνο να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, αλλά και να κρατήσουμε την τιμολόγησή μας όσο το δυνατόν χαμηλότερη και να αναπτύξουμε τα επί παραγγελία στοιχεία σε συνεργασία με τους πελάτες μας.

 

Για να συναντήσουμε την ποιότητα, έχουμε τη σοβαρή επιθεώρηση στα υλικά φύσης προϊόντων. δεχόμαστε μόνο το τέλειο υλικό όπως τη λαβή, την τρίχα κ.λπ. φύσης. Εστιάζουμε επίσης στη διαδικασία σύνθεσης που για να σιγουρευτεί τις τελειωμένες βούρτσες θέτει για να είναι καλή εκτέλεση. Η ομάδα μας έχει το μηχανικό που έχει περισσότερο από 10 έτη σχεδίου και πρακτική στις βούρτσες, έχουμε επίσης μια ομάδα εργασίας για να παραγάγουμε αυτά τα προϊόντα με τον έλεγχο υψηλής αποτελεσματικότητας και καλής ποιότητας που μπορεί βέβαιος η μεγάλη ποσότητα παραγωγής και ο έγκαιρος χρόνος παράδοσής μας. 

Έχουμε επίσης τη δυνατότητα για να πραγματοποιήσουμε τις αντιβακτηριακές διαδικασίες, και να έχουμε το θάλαμο αερίων μας υποκαπνισμού/αποστείρωσης για τις καλλυντικές βούρτσες που χρησιμοποιούν τα φυσικά υλικά τρίχας στο εργοστάσιο της Κίνας. Μπορούμε να παρέχουμε την πιστοποίηση που επιβεβαιώνει ότι αυτή η διαδικασία αποστείρωσης καλύπτει όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις

 

Είμαστε υπερήφανοι των προϊόντων και των εργοστασίων μας και ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ευκαιρία να αποδείξετε σε σας ότι εμείς μπορείτε να προσφέρετε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, τα οποία έχουν αναπτυχθεί/έχουν προσαρμοστεί για να συναντήσουν τους προϋπολογισμούς σας και μέσα στις απαραίτητες χρονικές ανοχές σας. 

 

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις αιτήσεις σας και σας βεβαιώνουμε ότι όλες που θα λάβετε τη εξυπηρέτηση πελατών τοπ ποιότητας από το τμήμα υπηρεσιών πελατών μας, που δίνει σας τις γρήγορες, αποδοτικές απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
SHENZHEN ANYWORLD COSMETIC CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Tony Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Επαγγελματικό σύνολο βουρτσών Makeup

Επαγγελματικές εξαρτήσεις Makeup για τον καλλιτέχνη Makeup, συνθετικές βούρτσες Makeup τρίχας

Επαγγελματική Makeup σκιών ματιών βούρτσα Eyeliner που τίθεται με την καλλυντική τσάντα δέρματος

Πλήρεις ιδρύματος εξαρτήσεις 13 καλλιτεχνών Makeup εξαρτήσεων επαγγελματικές ξύλινη λαβή τρίχας PC νάυλον

Επαγγελματική βούρτσα Makeup ομορφιάς καθορισμένη/βούρτσες Makeup τρίχας αιγών για το ταξίδι

Σύνολο βουρτσών Makeup ταξιδιού

4 αιγών τρίχας φυσικών κομμάτια βουρτσών Makeup που τίθενται με το ρόλερ Eyelash ανοξείδωτου

Συνήθειας πορφυρά πλαστικά σύνολα βουρτσών Makeup λαβών μίνι με τη νάυλον τρίχα

Στρογγυλή ταξιδιού Makeup εξάρτηση βουρτσών Makeup βουρτσών καθορισμένη ρόδινη με την άσπρη λαβή

Μίνι καλλυντική βούρτσα Makeup ταξιδιού καθορισμένη/συνθετικές βούρτσες Makeup τρίχας

Συνθετική βούρτσα Concealer

Μικρή συνθετική βούρτσα Concealer, αντιβακτηριακές ιδιωτικές βούρτσες Makeup ετικετών

Κόκκινη συνθετική βούρτσα συνδυασμού Concealer μεγέθους ταξιδιού για τη σκιά ματιών Makeup

Ιδιωτική Smudge ετικετών εκλεπτυμένη βούρτσα βούρτσα σκιάς ματιών Concealer συνθετική

Η ακρίβεια έδειξε τις συνθετικές Concealer βούρτσες Makeup βουρτσών ρόδινες για το ταξίδι

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Επαγγελματικό σύνολο βουρτσών Makeup προμηθευτής. © 2015 - 2020 professionalbrushsets.com. All Rights Reserved.